Fräscha upp ditt plåttak

Att byta plåttak kan bli en dyr historia. Därför är det viktigt att skydda taket genom att måla det innan det blir alltför skadat.

Vi kan hjälpa dig med blästring, lagning och ommålning av ditt plåttak. Effekten är inte bara estetisk – rätt färgtyp ger också rostskydd och vattentätning, vilket ökar livslängden på taket. Vi har ett kvalitetstänk som ger ett hållbart resultat. Det finns idag en värmereflekterande färg som är ny på svenska marknaden som vi använder. Den har en energibesparande effekt som sänker temperaturen på målade ytor och därmed även i inomhuslokaler.

Vi använder även färgen Noxyde, som vi är en auktoriserad entreprenör för. Noxyde är unik produkt med tätande och skyddande funktion. Den har 15 till 20 års beständighet under rätt förutsättningar. Färgen kan användas som både rostskyddsfärg och vattentätning på plåttak. Den kan även med fördel användas på plåtfasader samt till metallrena ytor, avrostad (St3) metall, förzinkad metall, stål, galvat stål, icke-järnhaltiga metaller, grundmålad metall, oxiderad metall, rostfritt, koppar, blyplåt och aluminium. Du får upp till 10 års garanti.

Behöver du hjälp med en antikvarisk renovering?

Då är vi rätt val!