Entreprenader inom korrosionsskydd, ytbehandling och beläggning.

Renovator Innovation AB (RIAB) grundades 2001 och vårt huvudkontor finns i Hallstahammar. Vi kan åta oss arbeten i hela Sverige samt i övriga nordiska länder.

Vi är specialiserade på korrossionsskydd, ytbehandling och beläggning av främst stål, plåt och betong. Men vi utför även andra antikvariska renoveringar som försterrenovering, förgyllningar, kopparpatinering och tjärbehandlingar. På företaget arbetar ett halvt dussin anställda, men ibland är vi både fler och färre beroende på hur arbetsmarknaden ser ut. Alla har lång erfarenhet inom branschen vilket sörjer för god kvalitet och ett professionellt utfört arbete. När du anlitar oss får du ett perfekt resultat och vi erbjuder en nöjd kund-garanti för att säkerställa detta. Vi utför totalentreprenader och ROT-arbeten. Vi är även en auktoriserad Noxyde-entreprenör.

För oss är miljön viktigt och genom att minska hur vi påverkar miljön bidrar vi till ett mer hållbart samhälle. Vi hushållar med resurser, väljer miljövänliga produkter, har våra kunders miljökrav i åtanke och vi ställer miljökrav på våra leverantörer. Genom att följa de lagar och regler som gäller begränsar vi klimatpåverkan.

Behöver du hjälp med en antikvarisk renovering?

Då är vi rätt val!